MEER OVER HET SPEL

Hoe verloopt het spel?

In de Bouwbattle strijd je met een tegenstander. Jij kunt iemand uitdagen of je kunt uitgedaagd worden. Je speelt samen gedurende 1 battle die steeds uit 7 vragen bestaat.

Na elke battle zie je natuurlijk wie er gewonnen heeft. Ook zie je de antwoorden die jullie beiden gegeven hebben én welke antwoorden de juisten zijn. Je kunt elkaar daarna direct weer uitdagen of je kunt tegen iemand anders spelen.

Elke battle bestaat uit willekeurig geselecteerde vragen, dus je krijgt steeds andere combinaties. Ook de lesstof zit dus willekeurig door elkaar. Dat zorgt voor meer afwisseling én voorkomt dat je sommige stukken lesstof overslaat.

Wat als er geen tegenstander online is? Dat kun je altijd tegen de bot spelen, een robot. Probeer daar maar eens van te winnen!

Wat is het verschil tussen basisopleiding VCA en VOL VCA?

De basis- en VOL VCA hebben allebei een eigen arena. Bij VOL VCA ga je op een dieper niveau in op wet- en regelgeving rond de bouw.

Hoe verlopen de proefexamens?

In het spel heb je inzicht in je eigen scores. Op een gegeven moment merk je dat het aantal juist beantwoordde vragen groeit. Als je nog maar weinig fouten maakt en langere tijd op een bepaald level zit, kan je jezelf testen door een proefexamen te doen. Hiertoe krijg je na drie weken na de start van de battle een uitnodiging per email van Bouwradius hoe je dat kunt doen. Dat proefexamen is precies opgebouwd zoals het examen, dus geeft een goed inzicht in je kans van slagen op dat moment. Als je niet slaagt, speel je lekker verder. Ben je er weer klaar voor om een proefexamen te doen? Vraag via info@bouwradius.nl met de tekst: ‘Proefexamen’ een nieuw proefexamen aan. Wij sturen je dan een email terug met de inloggegevens.

Hoe geef ik me op voor het examen?

Als je je proefexamen goed doorloopt en uit je scores blijkt dat je voldoende kennis hebt opgedaan, ben je klaar voor het examen. Stuur even een email naar info@Bouwradius.nl met de tekst: ‘Ik ben er klaar voor’. Zij regelen dan wat nodig is en nemen daarvoor contact met je op.

Wat als ik niet slaag?

Als je niet slaagt, wat bijna onmogelijk is na al die battles die je won, mag je gratis nog een keer spelen. Zes extra weken lang dus gratis spelen met daarbij weer de proefexamens. Wel moet je zelf de kosten van € 45,00 betalen voor het herexamen. Dit aanbod geldt vooralsnog tot 1 mei 2018.

Ik vind het spel toch niet leuk, wat nu?

Binnen 14 dagen na aankoop betalen we je dan het hele bedrag terug. Neem hiervoor contact met ons op via het e-mail adres op de contact pagina.

Ik wil voor meerdere werknemers een game kopen, krijg ik dan korting?

Deze Bouwbattle VCA is de laagst geprijsde VCA opleiding van Nederland. Je snapt dat we daar niet veel van kunnen afwijken. Toch willen we je graag te woord staan om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer op de contactpagina.

Werkt dit echt, serious gaming?

Serious gaming is het fenomeen waarbij games worden ingezet om kennis over te brengen of mensen te laten trainen voor situaties die niet zoveel voorkomen. Het is een nieuwe ontwikkeling die onderdeel uitmaakt van het zogenaamde social learning.

Wat blijkt uit social learning? Simpel gezegd, samen met anderen leer je meer en sneller. Er is aangetoond dat mensen 80% van wat ze leren, opnemen via sociale contacten. Daar komt dus geen lesboek aan te pas! Vandaar dat vernieuwende onderwijsvormen gericht zijn op onderlinge samenwerking en uitwisseling.

Verder toont onderzoek aan dat met name mensen die niet bij de best lerende groepen horen, veel gemakkelijker leren als er met entertainment wordt gewerkt. (Je begrijpt inmiddels wel dat het een en ander is komen overwaaien uit de VS).

Deze game is de eerste grote game binnen de Nederlandse bouwwereld. Hij is, na diverse pilots bij een aantal bedrijven, eind vorig jaar de markt op gegaan. De resultaten zijn spectaculair: ruim 90% van de deelnemers slaagden in één keer! . Maar dat zal je niet verrassen want je weet, als het van Bouwradius komt, dan is het goed.